fbpx

Zo richt je een nieuw huis in

Ga je binnenkort verhuizen? Dan kun je vast niet wachten om je nieuwe huis in te richten. Het liefst begin je waarschijnlijk bij de grote meubels en accessoires, maar het is belangrijk om eerst te zorgen voor een goede basis. Zo start je met inrichten als een pro!

verhuizen nieuw huis basis inrichten

Voetjes óp de vloer

Een vloer is misschien wel het allerbelangrijkste in je nieuwe huis. Het is letterlijk de basis van je interieur en heel bepalend voor de uitstraling van een ruimte. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Kies uit vinyl, laminaat, pvc, tapijt of een van de andere opties. Wil je snel verhuizen of ga je voor gemak, maak dan gebruik van onze vloerenlegservice. Een vloerkleed maakt je nieuwe vloer helemaal af en benadrukt je favoriete woonstijl. Het is een echte sfeermaker, die zorgt voor warmte in je interieur. Leg een vloerkleed bij je zithoek, onder je eettafel of naast je bed. Je kunt er alle kanten mee op. Ga jij voor hoogpolig tapijt, een vintage vloerkleed of een ruitdessin? Wij selecteerden alvast vijf verrassende vloerkleden.

verhuizen nieuwe vloer en vloerkleed

Gordijnen op maat

Gordijnen mogen niet ontbreken in je nieuwe huis. Ze kleden je interieur aan en zorgen voor sfeer. Niets is zo ongezellig als een raam zonder aankleding, want dan kijk je ’s avonds naar een donker gat. Een bijkomend voordeel van gordijnen is dat ze het geluid dempen en zorgen voor een betere akoestiek. Zo voel je je snel thuis in je nieuwe huis! Wat je voor gordijnen kiest is afhankelijk van de ruimte en de functie. In onze gordijnenconfigurator kun je gordijnen op maat laten maken. Naast de kleur en de eventuele voering kun je kiezen voor verschillende soorten plooien en ophangmethodes. Bestellen gaat heel gemakkelijk online of met hulp van onze deskundige medewerkers in de winkel. Eén ding is zeker: je krijgt uitstekende kwaliteit voor de laagste prijs.

Gordijnen verhuizen

Lichtpuntjes

Hoe mooi je interieur ook is, zonder goede verlichting ben je nergens. Denk daar vooraf dus goed over na. Een lichtplan kan je daarbij helpen. In je hoofd weet je waarschijnlijk al hoe je je nieuwe huis gaat inrichten, dus daar kun je de verlichting op aanpassen. Als je een nieuwbouwhuis hebt gekocht, weet je al waar de lichtpunten komen. Boven de eettafel wil je natuurlijk graag verlichting, naast de bank misschien wel een staande lamp en in de keuken zijn dimbare plafondspots een pré. Werk met verschillende lichtaccenten en zorg dat je geen donkere hoeken hebt. Wat je smaak ook is: bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment verlichting. Het gaat van mooie basisverlichting tot lampen die zijn ontworpen volgens de laatste trends.

verlichting nieuw huis verhuizen

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema