fbpx

Zo maak je van je tuin een buitenthuis

We zien steeds meer dat de tuin een verlengde wordt van de woonkamer. Met deze items maak je het buiten nét zo gezellig als binnen. Weet je nog niet welk setje in jouw tuin past? Doe onze tuintest en krijg advies!

Relaxen en loungen

Een lekker drankje, een goed boek en de zon op je huid: dat is pas écht genieten! Nestel jezelf op een van deze loungesets en het ontspannen kan beginnen.

lounge in de tuin - loungebank malaga - zo maak je een buitenthuis
Afgebeeld: loungeset Malaga.

Buiten eten

Waarom binnen eten als het ook buiten kan? Als het weer het even toelaat ontbijten, lunchen of dineren wij graag buiten. Daarbij mag een fijne tuinset natuurlijk niet ontbreken. Hieronder vind je een aantal van onze favorieten.

buitenthuis - buiten eten in de tuin

Producten in dit artikel

Een set waarop je zowel kan loungen als aan eten is loungeset Grenoble van Le Sud. Deze set bestaat namelijk uit een comfortabele 3-zitsbank, 2 losse fauteuils en een tafel.

buitenthuis - buiten wonen - loungen in de tuin

Rotan tuinmeubelen

Binnenshuis zagen we deze trend al langer: rotan meubelen. Dit seizoen zien we ook veel rotan tuinmeubelen. Wat te denken van bijvoorbeeld deze te gekke rotan loungeset van Le Sud? Heb je niet zoveel ruimte? De stoel uit deze set is ook los of in een set van twee te verkrijgen. Bekijk hier alle opties voor de Monte Carlo serie van Le Sud.

rotan tuinmeubels - buitenthuis

Kers op de taart: accessoires

Om het plaatje compleet te maken style je het geheel af met mooie sierkussens, buitenkleden, plaids of lantaarns. Ga bijvoorbeeld voor een hip buitenvloerkleed of wat vrolijke sierkussens.

Producten in dit artikel


Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema