Trend: dit is dé kleur van 2018

Voorgaande jaren zagen we in veel huiskamers de kleuren okergoud en denim drift. Dit jaar heeft Flexa ‘Heart Wood’ uitgeroepen tot de kleur van 2018.

Producten in dit artikel

‘Heart wood’ wordt de kleur van 2018

Ieder jaar maakt kleurenexpert Flexa de kleur van het jaar bekend. Dit jaar hebben zij gekozen voor de grijsroze kleur ‘Heart Wood’. Deze kleur is geïnspireerd op de warmte van hout en het aaibare materiaal leer.

Heart wood

Hoe te combineren?

We horen je denken ‘leuke kleur, maar hoe ga ik dat thuis combineren’? Daar is natuurlijk ook goed over nagedacht. Zo matcht deze kleur prachtig bij zachte pastelkleuren en frisse grijs- en blauwtinten.

Door lichte en koele kleuren te gebruiken houd je het geheel fris en levendig. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze grijsroze tint te combineren met donkere en diepe kleuren, die de warmte van Heart Wood nóg meer naar boven halen.

Vind je een muurtje schilderen, een roze bank of fauteuil te heftig? Dan zijn er ook tal van prachtige accessoires waar je voor kunt kiezen.

Heart Wood in je slaapkamer

Omdat de kleur zo veelzijdig is, kun je ‘m ook in je slaapkamer gebruiken. Hoe? Laat je hieronder inspireren.

Sluit deze kleur niet helemaal aan bij jouw smaak of woonwensen? Denk dan eens na over het toevoegen van bijvoorbeeld blauw of groen in huis.

Heart wood slaapkamer

Producten in dit artikel

heart wood slaapkamer

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema