fbpx

Trend: 5x doen met groen

Groen is een van de trendkleuren van dit moment. Je kan op verschillende manieren groen verwerken in je interieur. Planten zijn bijvoorbeeld een goede manier om je huis groener te maken, maar wat kun je nog meer met deze kleur?

Groen brengt leven in je interieur. Of het nu olijfgroen, limegroen of bladgroen is. De kleur groen kun je terug laten komen in je meubels, accessoires of op de muur. Ga aan de slag met de volgende tips.

Tips voor een groen interieur

1. Groene kussens

Een manier om meer groen in je huis te brengen, is om te kiezen voor groene meubels. Iets te gewaagd? Dan zijn groene accessoires de ideale uitkomst. Wat dacht je bijvoorbeeld van groene kussens en een plaid op je bank? Je neutrale grijze bank komt zo helemaal tot leven en als je de kleur beu bent, verwissel je de accessoires in een handomdraai. Onze stylingtip: mix kussens van verschillende maten, kleuren prints en materialen voor een speels effect.

Producten in dit artikel

2. Groen als gras

Planten zijn hipper dan ooit. Instagram staat vol met interieurfoto’s van kantoren en woonkamers met palmbomen en pannenkoekenplanten. Naast een gezellige uitstraling zorgen planten ook voor meer zuurstof in de lucht. Fotogeniek én gezond dus. Erg leuk voor in huis is de klimop of de Boston varen. Je kunt er je vensterbank mee opvrolijken, maar ze staan ook mooi als opvulling in je boekenkast of op een bijzettafeltje.

In onze winkels kun je ook terecht voor échte planten! Welke plant krijgt bij jou een mooi plekje?

Planten

3. 50 shades of green

Zin om een muur in je huis een ander kleurtje te geven? Ga voor groen! Olijfgroen is de trendkleur van het moment en is perfect te combineren met de industriële look. Denk: beton, een bakstenen muur en robuuste houten meubels.

4. Groen licht

Groene kaarsenhouders of lampen zorgen net even voor wat extra kleur in je interieur. Dit zijn ook accessoires die je makkelijk kunt vervangen wanneer je de kleur beu bent, handig! Combineer je groene lampen met leuke kaarsenhouders en windlichten. Dit geeft veel sfeer in je woning.

5. Groen, groener, groenst

Een accessoire waar je niet vaak aan denkt maar essentieel is in je huis: een klok! En waarom ga je niet eens voor een klok met een kek kleurtje? Een echte eyecatcher die voor kleur in je interieur zorgt.

Producten in dit artikel

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema