Style je slaapkamer: trend Happy Dreams

Met de koude wintermaanden in aantocht, is het de moeite waard extra aandacht te besteden aan de slaapkamer. Lekker slapen doe je immers in een warme en stijlvolle omgeving.

Happy Dreams

Het najaar is bij uitstek het seizoen waarin we meer tijd doorbrengen in onze slaapkamer. Met trendcollectie Happy Dreams tover jij je kamer om tot een hemel van pastel. En niet alleen jouw slaapkamer, maar ook die van je kind(eren). Denk romantisch met een stoere twist. Bekijk nu alle producten uit de Happy Dreams trend.

slaapkamer happy dreams
Afgebeeld: boxspring Narvik

Zachte kleuren en materialen

Voordat je begint, zorg je dat de basis goed is. Een comfortabele boxspring doet wonderen, want een goede nachtrust is natuurlijk belangrijk. Heb je de basis compleet? Kies dan een mooi dekbedovertrek, zoals dekbedovertrek Bologna.

Kleed je bed aan met leuke sierkussens om het gezellig en knus te maken. Mix en match met verschillende pastelkleuren, texturen en materialen voor een speels effect. Een heerlijk plaid op je bed en je bent klaar om je nest in te duiken.

Vergeet tot slot de verlichting niet. Sfeerverlichting is erg belangrijk in de slaapkamer. In de trend Happy Dreams zijn hang- en tafellamp Veerle echte eye catchers. Ze lijken zowaar op wolkjes naast je bed.

Producten in dit artikel

De kinderkamer

Laten we de kleintjes niet vergeten. Voor hen is het ook belangrijk dat de slaapkamer comfortabel is, voor het slapen én het spelen. In de trend Happy Dreams zijn de dessins voor kids vrolijk en grappig.

slaapkamer kind happy dreams
Afgebeeld: bed Gillian

Kinderen slapen niet alleen in hun kamer, vaak is hun slaapkamer ook de speelkamer. Creëer een speelhoek door gebruik te maken van een tipi-tent of klamboe. Leg een paar zachte kussens neer en ze hebben hun eigen speelwalhalla.

Maak de kinderkamer af met leuke woonaccessoires voor je kleine. Hang bijvoorbeeld leuke decopanelen op met grappige dessins, maak gebruik van een zitzak en zet een grappig bureaulampje op het nachtkastje. Happy dreams!

Producten in dit artikel

Heb je nog meer tips nodig voor de kinderkamer? Lees hier verder.

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema