fbpx

Hippe items voor je studentenkamer

Yes, eindelijk ga je studeren en dat betekent: op kamers! Wij hebben alles in huis om er de beste tijd van je leven van te maken. Na al dat harde studeren (en al die feestjes, ssst!) is je studentenkamer jouw nieuwe happy place. Je studentenkamer inrichten doe je zo!

je studentenkamer inrichten - complete studentenkamer

Prins(es) op de erwt

Je nieuwe stad ontdekken, colleges volgen, keihard studeren en naar de kroeg met je studiegenoten… Best zwaar dat studentenleven! Een goed bed om wat uurtjes slaap te pakken is onmisbaar. Een boxspring is hemels, zeker als je voorheen een simpel eenpersoonsbed met lattenbodem had.
je studentenkamer inrichten - de slaaphoek - boxspring Alta

Wij hebben boxsprings in de collectie met een breedte van 120 cm. Zo heb je altijd een slaapplek extra, maar neemt je bed niet té veel ruimte in. Ideaal! Een plaid is fijn voor koudere nachten, mooi om je bed mee te decoreren en handig als je veel gasten hebt. Als ze op je bed neerploffen, zitten ze niet op je fris gewassen beddengoed.

Chillen op je bank

Op het wensenlijstje van menig student die start met een studentenkamer inrichten: een relaxte bank. Eentje waarop je languit kunt Netflixen, theetjes kunt drinken met vriendinnen en waarvoor je niet krom hoeft te liggen. Deze 2,5 zits-bank is heel betaalbaar en zit prinsheerlijk. Handig: de lichtgrijze kleur staat mooi in bijna elke woonstijl. Ga jij voor Scandinavisch, industrieel of een chique hotellook?

inrichting van je studentenkamer - zithoek - bank

Style je bank met kleurrijke kussens of kies voor kussens in dezelfde kleur als je beddengoed, zodat je studentenkamer één geheel wordt. Twee of drie luchtige bijzettafels zijn super trendy en zo houd je kamer ruimtelijk. De bijzettafel met draad is multifunctioneel en kun je ook gebruiken voor het opbergen van kussens en warme dekens. Meer inspiratie voor het creëren van leuke stylinghoekjes?

Voor alle studiebollen

Er moet natuurlijk ook gestudeerd worden. Het grote voordeel van dit bureau? Het heeft een ondiep werkblad. Daardoor neemt je werkplek niet veel ruimte in en is het ideaal voor een wat kleinere studentenkamer. Je laptop past er makkelijk op, evenals leuke accessoires. Maak je werkplek af met een hip magneetbord.
je studentenkamer inrichten - studiehoek - bureau en stoel

Een goede stoel is belangrijk. Denk maar aan al die uren die je er studerend op zult doorbrengen. Kuipstoelen zijn populair door hun moderne uitstraling en zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Je kunt er gerust een aantal uren comfortabel op zitten. Zo haal je al je tentamens!

Multifunctionele roomdivider

In een kleinere kamer is het altijd een beetje schipperen met de ruimte. Een vakkenkast biedt uitkomst. Zo heb je in één klap superveel opbergruimte erbij. Om je studentenkamer een beetje opgeruimd te houden, kun je opbergboxen gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar in kekke kleurtjes en geloof ons: er passen veel rondslingerende spullen in!

inrichting studentenkamer - multifunctionele praktische meubels - roomdivider vakkenkast

Ga jij binnenkort je studentenkamer inrichten? Je kunt een vakkenkast ook als roomdivider gebruiken. Gebruik ‘m bijvoorbeeld als scheidingswand tussen je bed en het zitgedeelte in je studentenkamer. Zo creëer je toch een beetje verschillende ruimtes. Niet iedereen die op bezoek komt, hoeft meteen je bed te zien!


Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema