Shop in de stijl van: stoer & modern

Bij een stoer en modern interieur denk je misschien snel aan een groot loft met veel ramen en een betonnen of gietvloer. Maar hoe pas je een stoer en modern interieur in een ander type huis toe? Wij vertellen het je!

Dit zijn onze favorieten op het gebied van stoer en modern wonen.

Producten in dit artikel

Zo pas jij de stoer & moderne woonstijl toe in je eigen huis

Combineren is key

Lichte houttinten, grijstinten en wit zijn de basis voor een modern interieur. Door zwart en teakhout toe te voegen, maak je het geheel stoerder.

Een mooie combinatie is bijvoorbeeld de eetkamertafel Glymur met de zwarte Verdal eetkamerstoelen. Strak en modern, maar door het zwarte kunststof van de stoelen wordt het geheel een stuk stoerder.

Voeg kleur toe

Combineer de basiskleuren (wit, grijs en zwart) met een accent van stone blue en geel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sierkussens, gordijnen, verlichting, decoratie of leuke poefen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stoffen, gele uppsala eetkamerstoelen?

Stoere verlichting

Heb je een modern interieur maar wil je het geheel wat stoerder maken? Dan kunnen lampen met een industriële look je daarbij helpen. Vroeger werden ze gebruikt in de fabrieken, maar inmiddels hangen ze boven de eettafel, in de gang en boven het bed.

Ga voor de stoere EGLO hanglamp Truro, de stoerste lamp der lampen!

Hanglamp eglo

Als je op zoek bent naar een staande lamp, kies dan de zwart met koperen EGLO vloerlamp Chester. Een match made in heaven in jouw moderne, stoere interieur.

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema