fbpx

Shop de look: industriële woonkamer

Hou jij van de kleuren bruin, wit, grijs en zwart? Dan is de industriële woonstijl wellicht wat voor jou! In dit artikel vind je inspiratie, zodat jij het thuis gemakkelijk kan toepassen.

Inspiratie voor een industriële woonkamer

Laten we bij het begin beginnen: een goede bank of fauteuil mag niet ontbreken in jouw woonkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een chesterfield bankstel? Hieronder vind je een aantal van onze favorieten.

Producten in dit artikel

Aanschuiven maar

Aan een stoere, houten eetkamertafel wil je natuurlijk ook de juiste stoel. Wil je een aantal eetkamerstoelen met elkaar combineren? Houd dan rekening met:

– Kies stoelen in een zelfde kleur (als je gaat voor verschillende modellen stoelen).
– Combineer een eetkamerbank met stoelen, alles kan en mag!
– Ga je voor één model? Varieer dan juist met verschillende kleuren.

In dit artikel lees je meer over het mixen en matchen van eetkamerstoelen.

Wil je in plaats van stoelen een eetkamerbank aan je tafel? Dat kan! Wat vind je van een van deze topper?


Eetkamerbank Glymur - bruin - 46x165x40 cm

€199,-

Eetkamerbank Glymur - bruin - 46x165x40 cm

Deze accessoires geven je huis nét dat beetje extra’s

Bang dat deze stijl wat te kil of saai wordt? Met de juiste accessoires voeg je nét wat meer warmte toe. Denk aan het gebruik van de juiste verlichting (warm en zacht licht), zachte kleden, plaids en kussens.

Tip: wil je een hanglamp boven je eettafel? Houd dan rekening met de juiste hoogte. De gemiddelde hoogte tussen de lamp en de tafel is tussen de 60 en 75 centimeter.

Producten in dit artikel

Voor iedereen die durft te experimenteren

Wij laten je expres dit beeld zien, want waarschijnlijk ben je (nog) niet op het idee gekomen om verschillende kleuren te combineren in één bank. Overtuigd? Bepaal zelf de opstelling, materiaal en kleur van je bank. Bezoek een winkel om je eigen droombank samen te stellen.

Umix industrieel

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema