fbpx

Stylingtip: organiseer een gezellig BBQ feest

Zodra de temperatuur het toelaat, eten we niet alleen graag in de tuin, we koken ook steeds vaker in de buitenlucht. Nodig deze zomer je vrienden, familie of buren uit voor een gezellig feestje in de tuin.

organiseer een bbq feest - gezellig gedekte tafel - geel

Tips voor een succesvolle barbecueparty

Wat is gezelliger dan het organiseren van een feestje in de tuin? Nodig je vrienden en familie uit en organiseer jouw eigen BBQ feest in de tuin. Hoe organiseer je een succesvol feestje? Een goede voorbereiding is het halve werk. Hierbij is comfort het toverwoord! Houd rekening met voldoende kookruimte op de barbecueplek. Maak gebruik van een tafel waarop je barbecue-accessoires, salades en vleesschalen kwijt kunt.

alle barbecues - organiseer jouw bbq feest

Musthaves voor een gezellig BBQ feest

Producten in dit artikel

Je barbecuegasten

Een grote buitentafel en comfortabele stoelen met zachte tuinkussens nodigen uit om elke zomeravond een feestelijke barbecuemaaltijd te bereiden. Onverwachte gasten op de stoep? Gezellig, geen probleem! Met wat krukjes of klapstoelen in de schuur kan iedereen gewoon aanschuiven.

organiseer een bbq feest - gezellig gedekte tafel 2 - blauw

Het stylen van je barbecuefeest

Maak van jouw grillfeest een groot succes met originele styling.

Dek niet de tafel maar zet vorken, messen en lepels in glazen potten met een versierd touwtje erom op tafel. Iedereen kan zelf pakken.
Presenteer de sauzen niet in de originele verpakking maar bied ze aan in lege jampotten die je kunt afsluiten. Zoveel sfeervoller en helemaal leuk wanneer je er een handgeschreven label aanhangt.
Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk en zorg dat iedereen zijn eigen drinken kan pakken. Vul verschillende tappen met water, limoen, munt of fruit en zet flessen wijn en flesjes bier in emmers met ijs klaar.
Begint het onverwachts te waaien? Hou er rekening mee dat kaarsen uitwaaien. Kies voor windlichten of elektrische waxinelichtjes. Decoratieve lichtsnoeren kunnen natuurlijk ook.

Voor alle feestbenodigheden, neem een kijkje op onze site voor onze trendcollectie Zomerfeest.
bbq feest - zomerfeest trendcollectie

Laat het BBQ feest maar beginnen!

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema