Met deze kleuren haal jij de kerst in huis

Wanneer het kerst is halen we massaal een kerstboom in huis en maken we het binnen graag knus en gezellig.

Twee kleurenpaletten om het binnen gezellig te maken

Niet alleen een kerstboom draagt bij aan de ultieme kerstsfeer in huis. Je kunt ook los gaan met mooie accessoires zoals verlichting, kussens of plaids. Twijfel je nog over welke kleuren je deze kerst in huis wil halen? Laat je dan hier inspireren.

Klassiek rood en groen

Wil jij graag de nostalgische sfeer van Kerstmis in je huis terug laten komen? Ga dan voor de combinatie van rood en groen.

Producten in dit artikel

Om het plaatje helemaal compleet te maken mag een open haard niet ontbreken. Met deze sfeerhaard worden de winteravonden nóg gezelliger.

Feestelijk wit met goud

Tijdens de kerstperiode mag je groots uitpakken. Houd de basis bijvoorbeeld wit en style het geheel af met gouden accessoires. Tijdens de feestdagen geldt ‘hoe meer glamour, hoe beter!’

Naast kleur bepaalt het materiaal dat je gebruikt ook de sfeer in huis. Denk aan zachte stoffen zoals velours of fluweel, glitters of hout.

Producten in dit artikel

Een (kunst)kerstboom

Natuurlijk mag een kerstboom niet ontbreken. Weet jij al of je voor een echte of kunstkerstboom gaat? In dit artikel lees je meer over de voordelen van een kunstkerstboom.

Let op: ons kerstassortiment (zoals kunstkerstbomen- en verlichting) zijn enkel online te koop en niet in onze winkels.

Kerstverlichting

De grootste sfeermaker met kerst is natuurlijk kerstverlichting . Versier dit jaar niet alleen je woonkamer maar maak van je tuin of balkon ook een feestje.

kerstverlichting
Afgebeeld: Fairybell deurverlichting

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema