fbpx

Maak op maat: de kledingkast van je dromen

De perfecte kledingkast vinden voor je slaapkamer is moeilijk. Want wil je er één met schuifdeuren of draaideuren? Of altijd al die perfecte inloopkast willen hebben zoals je die in de films ziet? Met STOCK maak jij de kledingkast van je dromen op maat.

kleding kast op maat - stock kledingkast - inloopkast

Hoe creëer je de perfecte STOCK kledingkast?

Stap 1: afmeting en indeling

Voordat je aan de slag gaat met het ontwerp van jouw STOCK kledingkast, is het belangrijk dat je bepaalt waar de kast komt te staan en hoeveel ruimte je hebt. Komt je kledingkast in de slaapkamer te staan, denk dan aan je andere meubels. Meet de ruimte goed op en houdt rekening met een eventuele draaicirkel van deuren.

stock kledingkast - kledingkast op maat - hoekkast - inloopkast

Stap 2: wat heb je nodig?

Ga na waar je behoefte ligt. Heb je veel kleding om op te hangen? Zorg dan voor voldoende hangruimte. Of heb je juist meer legruimte nodig? Bedenk: hoe kleiner de kast, hoe meer kleding je opvouwt. Hoe groter de kast, hoe meer kleding je ophangt.

stock kledingkast - kledingkast op maat - inhoud inloopkast

Zorg voor voldoende kledinghangers, planken en lades. Om te voorkomen dat alles in lades gaat schuiven, gebruik je lege dozen of manden.

Stap 3: oog voor detail

De uitstraling van je kast is erg belangrijk. Personaliseer jouw STOCK kledingkast op een makkelijke manier. Ga je voor een draaideurkast, dan heb je een keuze uit 9 verschillende deuren en 8 verschillende grepen. Ga je voor een schuifdeurkast, dan heb je de keuze uit 5 verschillende kastdeuren.

schuifdeurkast - stock kledingkast op maat - antraciete schuifdeuren

Vind meer informatie over de STOCK kledingkast of bekijk de brochure. Wil je meteen aan de slag? Bezoek dan één van onze winkels om de kast samen te stellen. Bekijk hier alle voorbeeld opstellingen.

Heb je je STOCK kledingkast samengesteld? Dan is het tijd om op te ruimen. Lees ons artikel over het opruimen van je kledingkast met 5 makkelijke tips.

inloopkast op maat - stock kledingkast

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema