fbpx

How to: budget mini-make-over

Ken je dat? Soms ben je toe aan iets nieuws in je huis. Maar je hebt niet zoveel tijd en geld om je huis te voorzien van een volledige metamorfose. Goed nieuws: ook met een paar kleine aanpassingen kun je je huis al een heel andere, nieuwe en frisse sfeer geven.

Tijd voor een mini-make-over!

1. Fleurig vloerkleed

De eerste en makkelijkste tip die je direct kunt toepassen is: breng kleur aan in je huis. Je hoeft niet meteen rigoureus muren te gaan schilderen of kleurrijke meubels te kopen. Het kan heel eenvoudig met een mooi vloerkleed. Weer eens wat anders dan het standaard grijze kleed én het geeft je woonkamer direct meer kleur.

2. Mooie woonaccessoires

Nieuwe accessoires zorgen voor andere look-and-feel. Ga voor nieuwe kussentjes op de bank, een leuke schaal met kleurige kaarsen op tafel of hang iets opvallends aan de muur. Kies bijvoorbeeld wanddecoratie van het merk Graham & Brown.

Make-over woonaccessoires

3. Lamp als blikvanger

De voornaamste eyecatchers in een interieur zijn vaak grote meubelstukken, zoals kasten, de bank of de tafel. Maar heb je ooit gedacht aan een statement lamp? Niet alleen functioneel, maar ook nog eens designachtig mooi. De mintgroene EGLO vloerlamp Dundee brengt kleur in je interieur en ziet er ook nog eens te gek uit.

Wat dacht je van een van deze bijzondere lampen?

Producten in dit artikel

4. Planten geven sfeer

Sinds kort kun je in onze winkels ook terecht voor leuke planten! Zet ze kriskras door je huis of creëer een urban jungle in je woonkamer door meerdere planten van verschillende groottes weg te zetten. Je zult versteld staan wat planten voor jouw huis en de sfeer kunnen doen!

5. Muurtje verven

Mocht je nu toch iets heel anders in je interieur willen: ga dan voor één gekleurde muur in je huis. Eerder schreven we al over de trendkleur van dit moment: groen! Echt weer even wat anders. En je hoeft niet alle muren aan te pakken, eentje is al genoeg.

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema