fbpx

Groen wonen voor binnen en buiten!

groen wonen header beeld ronde elementen

Hoera, het is lente. Maak je tuin, balkon en woonkamer klaar voor het voorjaar met onze nieuwe trendcollectie. Met in de hoofdrol: groen. Zo breng je je interieur binnen en buiten tot bloei. Bekijk onze Groen Wonen trendcollectie.

groen wonen accessoires

balk blad 1 groen wonen

Haal buiten naar binnen en binnen naar buiten met trendcollectie Groen Wonen.

Vakantie in eigen tuin

De botanische trend is een blijvertje en gaat dit voorjaar nog een stapje verder. Dat zie je terug in onze nieuwe trendcollectie Groen Wonen, die bestaat uit meubels en accessoires met een groen accent. Een vloerkleed met grote palmbladeren, lampionnen met exotische plantendessins, vazen en schalen in de vorm van een cactus, kussens met libellen en kevers… Met deze betaalbare producten geef je je buitenruimte een tropisch tintje. Deze zomer hoef je niet naar Bali of Thailand, maar vertoef je heerlijk in je eigen achtertuin of op je sfeervolle balkon.

groen brengt je thuis tot bloei

Blikvanger voor buiten

Net als binnen mag een mooie loungebank buiten niet ontbreken. Plof neer in de zachte kussens en geniet samen van een kop koffie in de zon of klets bij met vrienden tijdens een lange zomeravond. Onze hippe loungebanken zijn gemaakt van bamboe: een duurzaam en sterk materiaal, dat ook bestand is tegen de Hollandse zomers. Combineer de bank met een flinke stapel kussens in allerlei groentinten, een hip buitenkleed en planten in mooie manden. Wedden dat deze zithoek de favoriete plek wordt van de hele familie? Opgestaan is plaats vergaan!
blad balk 2 groen wonen

Creëer jouw eigen relaxhoekje met een palletbank.

groen wonen lounge bank
balk blad 1 groen wonen

Groen? Doen!

De kleur groen speelt de hoofdrol in deze trendcollectie. Het gaat van cactusgroen tot geel met een groene ondertoon en van olijfgroen tot grijs met een zweem van groen. Groen zorgt voor ontspanning en positiviteit. Heb je geen tuin? Haal buiten naar binnen met meubels, accessoires en planten in dit zomerse kleurpalet. Daar gaat je interieur vanzelf van stralen. Groene vingers zijn geen must: onze populaire kunstplanten en -bloemen zoals een pannenkoekenplant, Begonia en Calathea zijn niet van echt te onderscheiden en helemaal Instagramwaardig!

groen wonen - kunstplanten voor in huis
Shop onze kunstplanten.

Zonnige materialen

De krukjes, spiegels en verlichting uit trendcollectie Groen Wonen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals (teak)hout, rotan en bamboe. Mooi in combinatie met luchtige stoffen zoals linnen en katoen. Deze materialen passen goed bij een zomers kleurpalet met verschillende groentinten. Zo maak je van je tuin een verlengstuk van je woonkamer en heb je er ineens een heerlijke buitenruimte bij. En het leuke is: je hebt er geen groot budget voor nodig. Jij bent klaar voor een zomerse picknick tussen het groen… in je eigen achtertuin!

shop trendcollectie groen wonen cta balk shop nu groen wonen

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema