Dit zijn de voordelen van een kunstkerstboom

Kerst: de gezelligste tijd van het jaar. Om het thuis nóg gezelliger te maken halen wij graag een kerstboom in huis. En als het om kerstbomen gaat is de keuze reuze. Ga je bijvoorbeeld voor een echte of kunstvariant?

Een kunstkerstboom is zo gek nog niet 🎄

Vandaag de dag zijn er tal van verschillende kunstkerstbomen die soms nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Hieronder lees je meer over wat de voordelen zijn van een kunstkerstboom.

Producten in dit artikel

Onderhoudsvriendelijk

Als je ooit een echte kerstboom hebt gehad, dan weet je hoe vervelend dennennaalden kunnen zijn. Bij het vervoeren ligt je hele auto onder en thuis valt je boom na een periode uit waardoor je na de kerst altijd een aantal verdwaalde naalden vindt. Met een kunstkerstboom heb je dit ‘probleem’ niet. Je haalt ‘m eenvoudig uit je schuur of van zolder, zet ‘m op, hangt je mooiste versiering erin et voilà, je kerstboom staat.

Kunstkerstboom triumph
Afgebeeld: een kerstboom van Triumph

Ken je dat? Je kerstboom staat, maar nu komt het ellendigste deel: je kerstverlichting uit de knoop halen. Wat een gedoe is dat ieder jaar. Wist je dat we ook kunstkerstbomen inclusief verlichting verkopen? Dat scheelt jou een hoop frustratie.

Je bent voordeliger uit

Een kunstkerstboom is in verhouding tot een echte kerstboom een grotere uitgave. Het voordeel van een kunstkerstboom is dat je ‘m meerdere jaren kunt gebruiken. Op de lange termijn is een kunstkerstboom daarom goedkoper.

♫ Oh kunstkerstboom, wat zijn je takken wonderschoon ♫

Veiligheid voorop

Het ‘probleem’ met echte kerstbomen is dat ze de neiging hebben om uit te drogen, waardoor er brandgevaar kan ontstaan. Kunstbomen zijn over het algemeen gemaakt van brandvertragende materialen, wat betekent dat het risico tot brandgevaar laag is.

Kerstverlichting: voor dé ultieme kerstsfeer

Heb je eindelijk een kunstkerstboom gevonden? Breng je huis dan helemaal in winterse sferen door te kiezen voor sfeervolle kerstverlichting. Ook je tuin of balkon kun je dit jaar helemaal kerstproof maken. Kies bijvoorbeeld voor een lichtslang, lichtgordijn of een sfeervol kerstfiguur.

Kerstverlichting
Afgebeeld: Fairybell deurverlichting

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema