Dit zijn de 5 hipste buitenvloerkleden van dit moment

Een vloerkleed alleen binnen? Welnee! Om je zithoek helemaal compleet te maken kies je voor dé sfeermaker van dit seizoen: een buitenvloerkleed.

Een buitenvloerkleed: verlengstuk van je woonkamer

Je buiten wordt dit seizoen een verlengde van je woonkamer en daarbij mag een fijn buitenvloerkleed niet ontbreken. Het voordeel van deze vloerkleden is dat je ‘m de hele zomer gewoon buiten kan laten liggen. Ze zijn namelijk zo gemaakt dat ze tegen diverse weersinvloeden kunnen. Een ander voordeel is dat het lekker zacht is aan je voeten.

Kan jouw tuin wel wat kleur gebruiken? Kies dan voor vloerkleed Jaipur. Als je van dit kleed niet vrolijk wordt, weten wij het ook niet meer.

Binnen/buitenvloerkleed Jaipur - geel/wit - 160x230 cm

€119,-

Binnen/buitenvloerkleed Jaipur - geel/wit - 160x230 cm

Voor iedereen die de vintage look in zijn of haar tuin/balkon wil doorvoeren is er vloerkleed Sam.

Vloerkleed Sam - kiezel - 160x230 cm

€89,99

Vloerkleed Sam - kiezel - 160x230 cm

Dit voerkleed heeft aan de zijkanten franjes, wat zorgt voor een speels effect. Doordat dit vloerkleed op een bepaalde manier geweven is, krijgt hij een gemêleerde uitstraling.

Binnen/buitenvloerkleed Madurai - zilvergrijs - 160x230 cm

€139,-

Binnen/buitenvloerkleed Madurai - zilvergrijs - 160x230 cm

Mag het van jou wel wat speelser? Dan kies je voor vloerkleed Macra. Dit elegante vloerkleed met patronen is prima te combineren met talloze andere kleuren.

Heb jij liever een wat neutraler vloerkleed? Dan is deze grijze variant wat voor jou. Het witte patroon maakt het vloerkleed nét wat spannender.

Vloerkleed Essenza - grijs - 160x230 cm

€69,99

Vloerkleed Essenza - grijs - 160x230 cm

Maak van je tuin een buitenhuis

Door te kiezen voor een buitenvloerkleed haal je de sfeer van binnen naar buiten. In dit artikel laten we je zien hoe en met welke producten van je tuin een buitenhuis kan maken.

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema