fbpx

De mooiste inspiratie voor je studentenkamer

Ga je binnenkort op kamers? Jouw studentenkamer moet natuurlijk een paleisje worden. Bepaal je favoriete woonstijl en je kunt beginnen met shoppen. Doe je voordeel met deze studentenkamer inspiratie!

Scandi Heaven

Hou jij van een lichte basis en natuurlijke materialen? Grote kans dat jij valt voor de Scandi Heaven woonstijl. Veel meubels en woonaccessoires in deze stijl zijn uitgevoerd in fris wit. Aangezien een studentenkamer meestal niet zo groot is, kun je de ruimte het beste licht houden. Komt dat even goed uit!

studentenkamer inspiratie - scandinavische stijl

Je hoeft niet bang te zijn dat al dat wit kil wordt: het lichte hout geeft jouw studentenkamer een flinke dosis warmte. Laat het terugkomen in meubels en accessoires. Het bureau is een blikvanger. Zo kun je je laptop laten staan en heb je ook nog ruimte om spullen op te bergen. Hang een hippe hangplant aan de staanders en je studentenkamer voldoet helemaal aan de laatste trends.

Industrial Power

Robuust, stoer en industrieel; we hebben het over de woonstijl… Industrial Power! Denk aan hout met verweerde uitstraling en zichtbare noesten en leer dat steeds mooier wordt door gebruik. Maar ook dik touw en meubels met een staallook. Met zulke items creëer je een unieke studentenkamer, die wel wat weg heeft van een New Yorkse loft. Goede studentenkamer inspiratie, toch?

slaapkamer inspiratie - industrieel / stoer

Als je deze karaktervolle materialen toevoegt aan jouw studentenkamer creëer je een knusse ruimte waar je je meteen thuis voelt. En het leuke is: deze woonstijl is heel betaalbaar, doordat je de meeste meubels zelf in elkaar zet. Zo gooi je hoge ogen bij je vrienden en studiegenoten. Leven op de vierkante meter kan heel stijlvol zijn! Gelijk shoppen? Deze producten passen bij de stijl Industrial Power!

Hotel Chique

Heb je gespaard voor je nieuwe stek of hou jij wel van een beetje luxe? Dan is deze woonstijl wat voor jou. Dit is een studentenkamer met een chic hotelgevoel. Een boxspring mag dus niet ontbreken, prachtig in combinatie met zacht, satijnen beddengoed. Denk ook aan verlichting en accessoires in goud, messing of koper voor een luxere uitstraling.

studentenkamer inspiratie

Een kast van zwart metaal is een echte eyecatcher, helemaal met jouw wereldse souvenirs erin. Kies voor meubels en accessoires met een strak lijnenspel of een hippe spiegel met een hexagon vorm, ofwel een zeshoek. Anno 2019 helemaal hip. Jouw studentenkamer mag dan niet zo groot zijn, jij levert niet in op comfort en luxe. Ben je op zoek naar nog meer studentenkamer inspiratie?

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema