3 tuinstijlen die je gezien moét hebben

Sta jij ook weer te popelen om naar buiten te gaan? Met een van deze stijlen maak jij jouw tuin helemaal lente- en zomerproof. Laat de zon maar komen!

Go tropical!🍍

Als je nog niet vrolijk bent, dan word je dat nu wel. Deze collectie kenmerkt zich namelijk door frisse kleuren en patronen. Of de zon nu wel of niet schijnt, met deze items waan je je in tropische sferen.

tropisch tropical tuin

Producten in dit artikel

Een vleugje romantiek

Ongeacht of je een tuin of balkon hebt, ieder buiten kan een vleugje romantiek gebruiken. De truc zit ‘m in het gebruik van de juiste kleuren zoals zachtroze of pastelblauw. Ook het type materiaal speelt een grote rol bij de uitstraling van je tuin. In een romantische tuin doen gevlochten materialen het altijd goed.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Verona serie van Le Sud? Andere items die nét voor dat beetje extra romantiek zorgen zijn bijvoorbeeld dit tuinschilderij met lavendel, een mintgroen sierkussen of dit schattige vogelkooitje ter decoratie.

romantisch romantische tuin

Een stoere tuin

Voor iedereen bij wie het wel een beetje stoerder mag is deze tuinstijl perfect! Producten in deze stijl zijn modern en strak afgewerkt, maar saai zijn ze zeker niet. De kleuren die we binnen deze tuinstijl veel zien zijn taupe, geel en blauwtinten.

stoer Stoere tuin

Producten in dit artikel

Heb je advies nodig over welke tuinset er het beste in jouw tuin past? Doe onze tuintest en krijg advies!
tuinstijlen - tuintest

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema